Om Bruuns Antikvariat

Vi er et nystartet antikvariat med fine lokaler på Trøjborg, tæt på universitetet. Vi bestræber os på altid at have gode kvalitetsbøger på hylderne inden for så mange emner som muligt, lige fra den slidte, men solide, tranebogsklassiker til den læderindbundne moppedreng fra forrige århundrede.

Vores specialer er filosofi, teologi, skønlitteratur og poesi, men vi elsker alle slags bøger, særligt de lidt skæve og smalle.

Manden bag

Den daglige drift varetages af undertegnede, Anders Kjær Bruun. Jeg er cand.mag. i idéhistorie fra Aarhus Universitetet og har altid elsket bøger og antikvariater. Som eksilkøbenhavner blev antikvariaterne i Aarhus mit andet hjem, og jeg har tilbragt mere tid blandt de mange hyldemeter med brugte bøger end på at studere. Det er denne passion for det skrevne ord og litteraturens forunderlige verden, der har fået mig til at starte mit eget antikvariat. Jeg tror på at intet slår følelsen af at finde lige præcis den bog, man ikke anede man ledte efter. Derfor er jeg også stadig en ivrig bogkøber, omend pladsen i privaten efterhånden er blevet lidt trang.