Kategorier
Ikke-kategoriseret

Antikvariatet holder julelukket

Som overskriften fortæller, så går vi på juleferie nu. Ikke så forfærdelig længe, men butikken er altså lukket t.o.m. tirsdag d. 4. januar, 2021. I mellemtiden kan I bestille jeres bøger online.

Nu sænker julefreden sig lige så stille over hele landet, og heller ikke vores lille antikvariat på Trøjborg går ram forbi. Lige nu daler sneen stille ned, og prognosen peger på en hvid jul, den første i mere end 10 år. Det er i den grad et tiltrængt lille julemirakel.

Som overskriften fortæller, så går vi på juleferie nu. Ikke så forfærdelig længe, men butikken er altså lukket t.o.m. tirsdag d. 4. januar, 2021. I mellemtiden kan I bestille jeres bøger online. Vi regner stadig med at sende, bare ikke indenfor 3 hverdage som normalt. Vores bøger kan I bruge noget af juletiden på at kigge igennem: I finder dem her. Løbende vil der henover ferien blive lagt nye bøger op.

Vi vil også bruge lejligheden til at ønske alle vores kunder en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi er meget glade og beærede over den forrygende og positive modtagelse vi har fået, dels her i kvarteret, og dels i hele Aarhus. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er verdens mest rentable forretning, men I kunder er med til at puste til vores glødende passion for antikvarboghandlerfaget og bøgernes og litteraturens forunderlige verden, og dermed holde den i live. Vi nyder alle de mange samtaler og møder vi har haft med jer alle, siden vi åbnede og ser frem til endnu flere i det kommende år.

Forhåbentligt er der en god sjat hårde pakker under træet. Antikvaren har i alle fald, igen i år, kun ønsket sig bøger.

Vi ses i 2022!