Kategorier
Ikke-kategoriseret

Litteratursaloner i 2023

Takket være støtte fra både Aarhus Kommune og Statens Kunstfond kan vi nu præsentere et helt nyt koncept her i antikvariatet: Litteratursaloner.

Med Søren R. Fauth som kyndig vært og samtalepartner, vil vi over tre aftener invitere tre forfattere på besøg i salonen her i butikken. For at skabe en god ramme er der i udgangspunktet et fælles tema for alle aftener, nemlig nærvær og kropslighed, men hvor samtalen ender, det er op til alle deltagere.

De tre forfattere er Mads Mygind, Sidse Laugesen og Glenn Bech.

Første salon er allerede d. 19. april, hvor den lokale digter og forfatter Mads Mygind gæster os. Alle er velkomne og arrangementerne er gratis.

Efter sommeren starter vi op igen d. 6. september hvor Sidse Laugsen, der ikke bare oversætter fra kinesisk, men også digter på dette sprog, er aftenens gæst.

Allerede ugen efter, onsdag d. 13. september, vil en af tidens store litterære kometer, Glenn Bech, være at finde i antikvariatet.

De litterære saloner er en genopdagelse af litteraturen som et socialt og demokratisk fænomen, hvor vi lægger vægt på at alle er aktive deltagere i et fællesskab omkring litteraturen.

Vi ser frem til at se jer, gerne flere gange, for det er vores ambition at salonerne skal være en del af Aarhus litterære DNA.